1

Stichting Nederlands Register voor Opleidingen

in het particulier onderwijs

Stichting Nederlands Register voor Opleidingen

De Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen met een ruime ervaring in de integrale en complementaire gezondheidszorg. De SNRO combineert specifieke kennis van het veld met know how en ervaring van kwaliteitsborging. Onze accreditatietrajecten richten zich dan ook niet alleen op beoordeling (‘quality assurance’), maar ook op verbetering en ontwikkeling van kwaliteit (‘quality enhancement’).

Keurmerk

Opleidingen en bij- en nascholingen in de complementaire zorgsector vallen niet onder toezicht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Om vergelijkbare kwaliteit te leveren, toetst en beoordeelt de SNRO de kwaliteit van opleidingen op overeenkomstige wijze. Bij een positief accreditatiebesluit ontvangt de opleiding en/of bij- en nascholing het SNRO-kwaliteitskeurmerk en wordt ingeschreven in ons register. Hierdoor kunnen toekomstige cliënten in aanmerking komen voor vergoedingen van verschillende ziektekostenverzekeraars.

 

1. Wilt u een accreditatie aanvragen voor uw opleiding, module, bij- en nascholing, of opleiding medische en/of psychosociale basiskennis?
Ga direct naar het aanmeldingsformulier.

2. Wilt u het register inzien van de HBO conform geaccrediteerde opleidingen, modules, bij- en nascholingen, MPsBK en bij- en nascholing MPsBK?
Ga direct naar het register beroepsopleidingen, register MPsBK, register bij- en nascholingen, en register bij- en nascholing MPsBK?

3. Wilt u zien welke opleidingen, modules, bij- en nascholingen, MPsBK en bij- en nascholing MPsBK ‘in accreditatie’ zijn?
Ga direct naar het overzicht beroepsopleidingen in accreditatie, MPsBK in accreditatie, bij- en nascholingen in accreditatie en bij- en nascholing MPsBK in accreditatie.

4. Wilt u zich aanmelden voor het kwaliteitsregister ARCOS voor abituriënten MBK en PsBK?
Ga direct naar www.arcos-register.nl

Laatste nieuws

Openingstijden tijdens Kerstvakantie

23-10-2017

Ons kantoor is gesloten tijdens de Kerstvakantie van 23 december t/m 7 januariLees verder

Lezenswaardig: Onderwijs Innovatie

02-10-2017

Contact

Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 en 12 uur.
  • Morgenstond 15, 6661 PZ Elst
  • Tel: 0481-202 017
  • Email: info@snro-instituut.nl

Contactformulier