Waarom bij SNRO?

Accrediteren bij de SNRO een goed idee voor jou?

Hallo leerplek waar je fouten mag maken en buiten de lijntjes kleuren,

Wij zijn Stichting Nederlands Register voor Opleidingen, in het kort SNRO en we willen je graag iets vragen. We weten vandaag de dag van alles de prijs en van niets meer de waarde. Als SNRO dromen we van een wereld waar we weer meten wat we waarderen.

Om deze droom waar te maken hebben we onszelf als opdracht gesteld dat we kwaliteitsborging voor een hbo opleidingsinstituut graag op een bijzondere manier willen doen. Namelijk door samen met jullie een weg te vinden tussen beoordeling van kwaliteit van de opleidingen aan de ene kant en verbetering en ontwikkeling van deze kwaliteit aan de andere kant.

De SNRO is groot geworden door kwaliteitsborging te doen voor bijvoorbeeld hbo-opleidingen voor acupuncturisten maar ook wijnkenners. Dit heeft ons holistisch gemaakt en doorzetters. We hebben onontgonnen terrein afgelopen doordat er in deze wereld geen basis was. Nu kunnen we echt zeggen dat we het anders en kwalitatief doen.

We vinken niet af met een peilstok maar sparren over sociale waarde en kijken of interventies niet alleen begunstigden maar ook de samenleving gediend is. We sluiten ons graag aan bij de woorden van Gert Bista: “we zijn gaan waarderen wat we meten, we moeten willen meten wat we waarderen”. Mogen we binnenkort eens sparren over wat accrediteren voor jullie betekent en of onze manier van werken jullie kan inspireren? In welke vorm zouden jullie meer van ons willen weten?

We kijken uit naar jullie reactie.

Reageer nu