Overzicht Stichting Topki

Stichting Topki

Opleiding Kinesiologie
  • Studiepunten: 240
  • Geldig vanaf: 01-07-2023
  • Geldig tot: 01-07-2026

Stichting Topki

Stichting Topki

Je kunt op ieder moment in de opleiding starten. Wanneer je hier vragen over hebt, vul dan ons contactformulier in, dan bellen we jou zo snel mogelijk terug. www.topki.nl/contact   

De eigen natuurlijke wijsheid van het lichaam is de grootst geraadpleegde bron van informatie om het lichaam weer terug in balans te brengen. Deze bron wordt benadert via de spiertest. De reactie van de spiertest geeft aan met welk systeem de onbalans te maken heeft én de reactie van de spiertest geeft ons het systeem aan waarmee het zelfherstellend vermogen geactiveerd kan worden om deze onbalans aan te pakken. De cliënt ervaart bij het testen van de spieren rechtstreeks de reactie van zijn lichaam en ervaart daardoor hoe snel het lichaam zijn zelfherstellend vermogen aanspreekt. De spiertest is een manier van communicatie met het bewuste én het onbewuste die fantastisch werkt. Kinesiologie combineert de oosterse met de westerse wijsheden.

Centraal in de opleiding staat het Educatieve Model: www.topki.nl/educatief-model

In onze opleiding staat kwaliteit voorop. Deze kwaliteit vertaald zich naar een SNRO accreditatie, waarbij we zorgen voor een ontspannen en spelenderwijs leren om die kwaliteit volledig neer te zetten. En daarom is het bij ons mogelijk om de opleiding te doen in jouw eigen tempo. Zo is het mogelijk om in zowel de kosten als de groei maatwerk te leveren. We zijn een modulaire opleiding.

De studentenmap: www.topki.nl/opleiding

Onze agenda: www.topki.nl/agenda

Graag tot ziens,

Team TOPKI